AKTUELNO

Ne želi da ga drugi ogovaraju kako je on krivac Banetove i njene veze.

Otkako je Zerina Hećo raskinula vezu sa Banetom Čolakom, ona je svoj mir i utehu pronašla u društvu Vladimira Todorovića sa kim se pre nekoliko dana poljubila pred milionskim auditorijumom.

Kada je saznala da ju je Vlada slagao rekavši joj da je Olja Bajrami poljubila njega, a ne on nju, među njima se stvorio jaz. Bez obzira na sve to, Todorović svakom svojom izjavom pokušava Zerini da stavi do znanja da je ona ta koja se njemu dopada, ali da je prepreka da otpočnu vezu njen bivši, Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom ranih jutarnjih sati njih dvoje su razgovarali o plesu i "Zadrugoviziji" koja se odigrava večeras i tom prilikom joj je priznao da se plaši sa njom da bude u grupi, jer misli da neće odoleti da je poljubi.

Jasno je da kada između nekog postoji nešto i kad ti igraš da će taj da iskoristi trenutak pa makar bio i rizik po mene. Da poljubim, da ugrizem. Jeleni to nikad ne bih uradio, jer je osećam kao partnerku, ne ni kao partnerku, već kao drugaricu, partnerku - pričao je Vlada Zerini.
Zašto sa mnom ne plešeš? - upitala ga je znatiželjno Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što bi iskoristio trenutak, a ja neću to da radim. Mislim, hoću, samo ono što nema toliko veze sa tim bliskim kontaktom, neka salsa. Ti i ja smo prijatelji - odgovorio joj je Todorović.

Dok je Vladimir sve ovo pričao Zerina ga je gledala pravo u oči i sve vreme mu se smeškala.

Pročitajte još: PLAKALA KAO KIŠA: Marijana otkrila šta je muči, Rebeka nije mogla da je gleda, pa dala sve od sebe da joj pomogne! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'