AKTUELNO

Kraljica humora u Zadruzi ponovo opravdala svoju titulu.

Burna nedelja je iza nas, a pripadnici sedme sile će na nju staviti krunu tako što će postavljati pitanja koja meštane luksuznog imanja nadomak Beograda neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinar Darko Tanasijević je imao pitanje za Radu Vasić. Njega je zanimalo zašto Rada uvek komentariše zadrugare daleko od onih koje spominje. Ona se nije libila, već priznala da to namerno radi.

U pravu si, ogovaram. Ja sam ovde da pričam ono što gledam. Jedino to i radim. Ja to volim malo iza leđa, već samo peckam. Vodim politiku, tako se to kaže u mom kraju - rekla je iskreno Rada.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Darka je kasnije zanimalo koje je to najsočnije ogovaranje koje je vodila sa ostalim zadrugima. Rada je i ovog puta humorističkim odgovorom nasmejala sve ukućane.

Pričam tu, spominjem Suzanu zbog Mikija, malo pecnem i Zerinu. Najslađe mi je da pričam o Mikiju i Suzani. On ređa devojke dole, ima nešto, to njih nešto kod njega privlači. U pitanju je kulen, on ima kulen veliki, pa malo uzme nareže, pa kačkavalj stavi i tako. Rešila sam da ne idem tamo, šta treba da uradim ako ostanem, Rade će da me se odrekne. Probala sam inače kulen, ljutkast je. On baš to dobro servira. Evo jedno podne, ulazim ja i vidim Mikiju su digla ona stvar. Ja kažem: ''iju, koliki kulen!''. Ovaj kulen što se jede, a drugi kulen probaju i tu ostanu - govorila je Vasićeva i izazvala glasan smeh zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

I.R.

#Rada Vasić

'