AKTUELNO

Đuričić smatra da je Vlada sve uradio pogrešno kako bi zavarao trag.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Rebeka Popović pitala je Zerinu Hećo kakvo mišljenje ima o Vladimiru Todoroviću i da li misli da se on folira. Zerina se osvrnula na noć u zatvoru kada je pao poljubac između nje i Vladimira, a zatim rekla šta misli o njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Dešavale su se stvari da sam ja njega provalila da folira za Višnju i on se tu nasmejao i to je to. Ja sam primetila da on mene gleda drugačije. Ja sam to rekla Luni, a rekla sam i da možda umišljam.  Tada se dešava i taj odnos sa Oljom. Uvek postoje dve strane priče, ali ja njemu sada ne mogu da verujem - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da se Vlada pogubio i da nije loš dečko. Zerina je žena pred nervnim slomom i možda bi dopustila svakom da je poljubi da se oseti kao žena. Hteo si da sakriješ poljubac sa Zerinom i to nije u redu, mislio si ideš kući, ali i da si otišao kući to bi se saznalo. Odakle nekom ideja da uđe u rijaliti i da ne zna o čemu se radi. Znači, Vlado nemoguće je da si ti ušao negde gde ne znaš gde si došao - pričao je Miki.
Ja sam trebao da uđem isto kada i svi vi ostali, ali ja imam stalni radni odnos i ja sam tada morao unapred da tražim neplaćeni godišnji. Mene su kontaktirali posle tri meseca. Rijaliti sam gledao koliko sam mogao i koliko sam stigao - rekao je Vlada.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JA SAM OVDE ZBOG MIKIJA: Tanja došla kod Bore, pa SEVNULE varnice između Đuričića i nje! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Rijaliti Zadruga

'