AKTUELNO

Ovo ih je sve iznenadilo.

Svi takmičari bili su nikad ushićeniji kada im je Veliki šef poslao jednu radosnu vest u Belu kuću, a to je obaveštenje da svako od njih počne sa pripremama jer uskoro sledi najveći spektakl koji će zasigurno oboriti sve rekorde gledanosti, "Zadrugovizija".

Foto: TvPink Printscreen

Svi su bili oduševljeni što će imati priliku da zablistaju na sceni, a kako bi sve bilo regularno i ispravno, Veliki šef im je poslao i jedno pismo.

Dragi zadrugari, kao što znate, održaće se veliko takmičenje "Zadrugovizija". Kako bi sve bilo fer, vi ćete odlučiti ko će po kom redosledu nastupati. Neophodno je da što pre napravite spisak neophodnih kostima za nastup - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je izvlačio papiriće, a ovo je redosled po kom će svi zadrugari nastupati i dati sve od sebe da oduševe publiku, žiri i gledaoce kraj malih ekrana.

1. Lepi Mića2. Bora Santana3. Sale Tru 4. Zorica Marković5. Bane Čolak6. Zlata Đurković7. Zerina Hećo8. Miljana Kulić9. Olja Bajrami 10. Marko Petrući11. Suzana Perović12. Marijana Zonjić13. Luna Đogani14. Savo Perović15. Biljana Micić16. Nataša Moskva17. Aleksa Savić

Foto: TvPink Printscreen

Kako su takmičari odreagovali zbog ovog rasporeda i šta je Aleksa rekao kada je saznao da će biti pod rednim brojem 17, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'