AKTUELNO

Popovićeva priznala da ju je stid da priča o intimnim odnosima sa Markom.

Tradicionalno, četvrtkom uveče zadrugari imaju priliku da gledaju snimke, na kojima jedni druge ogovaraju, spletkare, vode ljubav, ali i čuvaju slatke male tajne.

Zadugarima je pušten snimak u kome Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući vode ljubav. Novinarki nimalo nije bilo prijatno dok je ovo gledala, i sve vreme se krila iza Petrućija.

Foto: TvPink Printscreen

Nije bilo stvarno ničega. Ljubili smo se i malo vaćarili. Jesam, onako. Ne mogu za dva dana da se zaljubim, da je volim, ali se zaljubljujem. Svideo mi se klip - prokomlentarisao je Petrući.
Ljubili smo se, bilo je simpatično. Meni se to dopada. Ja se postidim zbog ovih stvari - dodala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa Savić, kao Petrućijev dobar prijatelj je želeo da prokomentariše da su simpatije obostrane i da se njihova ljubav i te kako oseća u Beloj kući.

Nisam se iznenadio. Sada kada sam video da se sprema i za žurku i za slavu, sve mi je bilo jasno. Vide se jasne emocije, tu nema šta. Ja im želim svu sreću - prokomentarisao je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Rebeka i Petrući su uplovili u ljubavnu romansu pre nekoliko dana, uprkos činjenici što je on neposredno pred ulazak u "Zadrugu 2" imao devojku i što je nakon jedne žurke imao vrelu akciju sa Jelenom Krunić pred punom sobom.

Osim toga, Popovićeva je za najveću muškarčinu izabrala upravo Petrućija, što pokazuje da su se simpatije pojavile još odranije.

Pročitajte još: ZERINA JE PRED NERVNIM SLOMOM, ISKORISTIO SI JE: Hećo uhvatila Vladu u laži, ostala van sebe kada je videla snimak u kom on LJUBI OLJU! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'