AKTUELNO

Sve će uraditi zbog cimerke koju voli.

Lazar Jeremić večeras je razgovarao sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, a tom prilikom pohvalio je Drvo i rekao mu da ima jako lep i prijatan glas koji nikada u svom životu nije čuo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo mu je ponudilo poziv, ali ga je on odbio jer hoće da čuva taj novac kako bi iznenadio Natašu Mosvu kojoj je u utorak praznik. Ipak, Jeremić je došao na ideju da kaže Drvetu nekoliko tajni kako bi se trampio za iznenađenje za Natašu, a da novac potroši na poziv sa porodicom.

Imam dosta ideja, i gledam da budem što skromniji. Da na ostrvu budemo i da čuje svoje i da joj pustite spot ili da snimim ovde poruku i da na video-bimu puste to. Odluči ti samo - rekao je Lazar, ali mu je Drvo tražilo sočnu tajnu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lazar je neko vreme razmišljao, pa je skupio hrabrosti da otkrije tajne njegovih cimera Baneta Čolaka, Bore Santane i Marka Petruševića. Ipak i nakon toga se predomislio i rekao da ne želi poziv već da sav novac sačuva da napravi što bolje iznenađenje za Natašu.

Foto: RTV Pink , printscreen

Bane mi je rekao kada se posvađao sa Zerinom, da mu se sviđa Olja Bajrami. Ipak, on je ostao blizu nje, sprema joj doručak. Malo, malo pa je tu kod nje. Isto tako, Marko mi je prišao da me pita da li može da stane u kupatilu zajedno sa Rebekom. Predložio sam mu da ubaci stolicu jer će onda imati mesta. Sad se oni spremaju. Imam i za Boru da ti kažem. Zovu ga Čoko moko. Kažu da je imao se*s u Zadruzi - otkrio je Lazar, a Drvo je ostalo u šoku kada je Lazar ponovo odbio da plati poziv sa svojom porodicom.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

'