AKTUELNO

Kaže da je želeo samo da je omekša.

Prva tema večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem" bio je i više nego turbulentan odnos između nekadašnjih ljubavnika Zerine Hećo i Baneta Čolaka. Za stolom je bilo veoma napeto, a i ovog puta ovaj zadrugar je pokazao koliko nema poštovanja prema svojoj bivšoj devojci za koju je pričao da je mnogo voli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom sastanka, Bane je vređao Zerinu, a zatim ju je i pljunuo. Hećo je završila u suzama, a tešio ju je Vlada Todorović sa kojim se pre nekoliko dana ljubila u zatvoru gde je bila po kazni, a on kao jedan od nominovanih.

Foto: RTV Pink , printscreen

Javnosti je poznato i da je Bane Čolak bio u kontaktu sa majkom Zerine Hećo, a njihove poruke mogli ste da pročitate na portalu Pink.rs. Čolak je često imao običaj da uznemirava njenu majku i pretio im tužbom, o čemu možete čitati klikom na link ispod.

PROČITAJTE: BANE UZNEMIRAVAO ZERININU MAJKU PRE NEGO ŠTO SU ONI UŠLI U ZADRUGU: Pink.rs u posedu njihove PREPISKE, Čolak im pretio TUŽBOM! (FOTO)

Foto: RTV Pink , printscreen

Dok je Zerina plakala, Bane se svađao sa svojim cimerima i tom prilikom pričao o Saneli, majci ove zadrugarke.

Žena nije bila za to da uđe unutra. Zerina je htela, ali mama njena nije. Da nije htela ne bi mogao niko da je natera. Ona je krila od majke da je potpisala ugovor. Ja sam želeo njenu majku samo da smekšam. Zato sam je zvao - govorio je Čolak.

Foto: RTV Pink , printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sa Zerinom imao samo lepe stvari napolju, ovde nismo imali nijednu lepu stvar - dodao je Bane.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'