AKTUELNO

Obećao mu je da neće mirno spavati večeras.

U raspravi čiji akteri su bili Adam Đogani i Branislav Radonić Brendon povodom provociranja Lune Đogani koja je čula da se njen bivši dečko Sloba Radanović pomirio sa Kristinom Kockar od koje se razveo nekoliko dana posle kraja prve sezone ''Zadruge''

Foto: Zadruga - RTV Pink

U jednom trenutku rasprave, Adam je rekao da neće dozvoliti Brendonu da spava noćas pa je došao na ideju da ga zatrpa snegom dok spava. Radonić je ipak bio budan, što nije sprečilo Đoganijevog da baci sneg i ohladi ga.

Hoću samo da poželim laku noć Brendonu - rekao je Adam i bacio sneg na njega.
Nemoj, ni ja tebi neću to raditi, je l' si normalan ti - rekao je Brendon.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki Đuričić je u sobi za rehabilitaciju čuo vrisak koji je Brendon ispustio kada je Adam bacio sneg, pa se umešao tako što je ovog puta govorio Adamu da je vreme da njegova sestra Luna preboli Radanovića.

Luna je poludela malopre zbog onoga i on ide tu i provocira je, da mogu celu njenu bol bih na mene prebacio, ali tako da se ponaša on. Vrlo dobro vidi da je pala psihički noćas, rekao sam mu da neće spavati - objašnjavao je Adam Mikiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je debil, treba da ga izbaci iz života. Zagorčao joj je život. Ja bi joj šamar udario kada vidim koliko se nervira oko toga - rekao je Miki.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Adam Đogani

#Branislav Radonić Brendon

'