AKTUELNO

Konkurs je otvoren.

Tokom intervjua koji je Bora Santana imao sa Ognjenom Amidžićem pre izbacivanja, otkrio je da mu nedostaje pažnja u Zadruzi jer nije uspeo da ostvari blizak odnos ni sa jednom zadrugarkom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Videvši to, Miki Đuričić je odlučio da u njegovo ime ode kod Drveta mudrosti i zamoli ga da se objavi oglas putem kojeg će zainteresovane devojke mogle da se jave i uđu u Zadrugu.

Molim Vas, hajde uvedite neke lepe devojke. Treba mu neka devojka, čovek hoće da se ženi. Uvedite, okačite oglase da uđe neka lepotica. Šef fabrike, a da nema ženu, gde to ima! - zamolio je Miki Drvo mudrosti, a onda je i Bora imao šta da kaže:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sramota me svega ovog, svi drugari me ribaju napolju. Nijedna neće da me pogleda, neka sedi pored mene, da se mazimo. Da mi bude lakše, meni je rijaliti super, ali potrebna mi je ljubav. Neka me voli zbog ovoga što jesam - rekao je Bora, pa se oglasilo Drvo.

Pročitajte više: OTVOREN JE KONKURS ZA BORINU ŽENU: Zadrugar nudi ljubav, poštovanje i BRAK! Javite nam se, možda baš vi osvojite njegovo srce! (VIDEO)

Velika je stvar što sam otvorio konkurs, to je jedino što mogu da učinim - reklo je Drvo za kraj.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'