AKTUELNO

BIla je šokirana onim što joj je majka rekla.

Ivana Vrbaški doživela je pravo iznenađenje kada je voditelj Ognjen Nestorović u emisiji najavio da će ona imati pravo da poseti ''Zadrugu''  kako bi porazgovarala sa svojom ćerkom Minom Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je ona pala u depresiju zbog svega što joj se izdešavalo, niko nije mogao da shvati zbog čega je naglo promenila svoje ponašanje.

Vrbaški je bila presrećna zbog mogućnosti da Minu vidi na pet minta, a ono što joj je rekla ju je emotivno dirunulo.

Neka misli da sam folirant, tvoja majka je prošla pakao napolju! Sve je u redu, svi smo zdravi. Postoji samo jedan krug, Mina, Boris i ja. Mi se držimo zajedno rešavamo stvari. Kad se sve ovo završi, idemo što dalje. Slušaj me, čovek nije loš, ne ulazi u raspravu, čovek nije loš. Da li ti Ljuba prija? Pozdravi je, vidim da ona utiče na tebe kao i ja. Ja protiv nje nemam ništa, ona meni deluje normalno. Uživaj sa njom i sa svim starijim ženama koje tebi odgovaraju. Stalno me prozivaju zašto sam ušla u Zadrugu. Ti znaš da ne mogu da ostavim Borisa. Sve je u redu, svi te volimo i podržavamo te i budi dobra prema Ervinu ili ga ostavi, ali nemoj da ga za*ebavaš. Platiću, ući ću i tući ću te! Svi ste ušli da zaradite novac, nemojte da spavate! Ovo je moja zasluga što je on ušao i želim mu sve najbolje. Kakva god da je Aleksandra, ja je ne krivim i ona je samo malo posesivna. Gledam samo tebe i Borisa, sređujem papire i idemo! Ja ne znam zbog čega si ti depresivna, svi te volimo i ujak te voli. Inđija te podržava, ovako te drže. Šta ne možeš? Igraj se, Mina, živiš na najlepšem mestu, uživaj! Ljudi su me pljuvali, ne veruješ koliko - savetovala ju je Ivana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta joj je još Ivana rekla, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

'