AKTUELNO

Rešio je da da sve od sebe kako bi obradovao svoju dragu.

Na samom početku svog učešća u drugoj sezoni "Zadruge", Lazar Čolić Zola osvojio je srce jedne od najaktuelnijih zadrugarki, Miljane Kulić. Iako je ukućanka na početku bila nepoverljiva prema njemu, zato što je mislila da joj je privukao pažnju da bi opstao u rijalitiju, dogodilo se nešto što ih je mnogo zbližilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, njih dvoje su bili potrčci pre tri nedelje, a tamo su učvrstili svoj odnos i pokazali da nisu slagali po pitanju svojih emocija. Međutim, ovoga puta Zola je odlučio da iznenadi svoju miljenicu posle mesec dana njihove veze, pa je u zalagaonicu odneo nešto što je za njega i te kako vredno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za četiri dana slavim mesec dana sa Miljanom, pa bih da joj kupim nešto. Zato hoću da prodam ovu majicu koju sam jako skupo platio, ali neću da vas ubeđujem, sve znate. Kupio bih joj neke slatkiše, cveće, a možda i parfem, ako uspem nešto. Ova majica košta 150 evra i znam koliko vredi. Ona meni sprema, uvek njeno jedem i želim da joj se odužim na neki način - rekao je Zola.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prodavačica mu nije ponudila cifru koju je on očekivao, a da li je, povrh svega dao sve od sebe da se njegova ideja realizuje, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

'