AKTUELNO

Ranije sinoć ponovo ušao u svađu sa bivšom suprugom Ljubom Pantović, ali i sa Minom Vrbaški.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: Rijaliti Zadruga

Pitanje publike koje je bilo upućeno Karađorđu Subotiću glasilo je: "Kako Vas nije sramota da vi držite nekome lekcije o moralu?", na šta je ovaj zadrugar imao buran odgovor.

Ja i te kako smem da držim lekcije o moralu. Nacija je videla ovde kakvi su ovde ljudi. Kad sam došao ovde smeća je bilo pregršt - rekao je Karađorđe.

PROČITAJTE JOŠ: VI STE OLOŠ I SUJETNA BABETINA: Jedna Snežina rečenica bila je dovoljna da izbaci Miljanu iz takta, pale TEŠKE REČI I UVREDE! (VIDEO)

Foto: RTV Pink , printscreen

Podsetimo, ranije tokom pitanja gledalaca ovaj ukućanin se žestoko posvađao sa svojom bivšom suprugom Ljubom Pantović koja ga je prozivala da on ne treba da priča o moraju i da se fino ponaša samo jer je dobio savete od nekoliko cimera, ali i sa Minom Vrbaški koja je ćerka njegove sada već bivše verenice Ivane Vrbaški koja ga je javno u programu ostavila, što Subotić kao i ostali ukućani, ne znaju.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

S.S.

#Karađorđe Subotić

'