AKTUELNO

Reči njihovih najmilijih su ih ganule.

Povodom današnje slave, Aranđelovdana, koju slave Jelena Golubović, Marija i Miljana Kulić, Višnja Petrović, Savo Perović i Marijana Zonjić, njihovi najbliži su im poslali raznorazne đakonije kako bi se počastili.

Nakon što su se zadrugari podelili ko gde slavi današnji praznik, Savo je čitajući čestitke svojih najbližih briznuo u plač, pa nije mogao naglas da ih pročita, već im je poručio:

Foto: TvPink Printscreen

Mama, tata, brate, volim vas puno. Svi moji prijatelji, Miloše, Čedo, preuzbuđen sam sada, posle ću vam se zahvaljivati - poručio je Sava sa očima punim suza.

Nakon toga je i Marijana pročitala svoju čestitku koju je dobila od svog oca putem koje joj je rekao da je se ne stidi, iako je ona dobila takvu informaciju. Kako su je njegove reči raznežile i ona se rasplakala.

Maki moj, sine tatin, ti znaš da te tata voli najviše i podržava u svemu. Ti si moj oslonac, svako ko ti je rekao da te tata ne voli je čista laž i provokacija, Maki, neka ti je srećno krsno ime i provedi današnji praznik u zdravlju i veselju - pročitala je Marijana pismo koje joj je uputio otac, pa zajecala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: AKO NEŠTO NE IDE, ONDA NE IDE! NE MORA PO SVAKU CENU: Sloba se nakon žurke oglasio za Pink.rs i otkrio kako gleda na LUNINE SUZE! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Miljana i Marijana su odlučile da svoju slavu proslave u Šiša baru sa odabranim gostima, a kako je izgledalo njihovo slavlje pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'