AKTUELNO

Njen savet nije uspeo da ga uteši.

Dok je trajala emisija Radio Amnezija koju gleda milionski auditorijum Adam Đogani je u spavaćoj sobi ronio krokodilske suze. Naime, Rada Vasić je kao gošća u ovoj emisiji izjavila da smatra da se Marijana Zonjić poigrava sa Đoganijevim emocijama.

Foto: TvPink Printscreen

Adam se poverio svojoj sestri Luni Đogani da mu veoma teško pada boravak u rijalitiju "Zadruga 2" i priče koje kruže, a tiču se njegove simpatije Marijane. On joj je priznao da želi da izađe iz Bele kuće i da živi drugi život, a blogerka ga je konstantno tešila.

Ja ne želim da se igram rijalitija! Ne želim! Sve mi je veoma lično, ne treba niko da glasa za mene. Hoću da imam svoje parče sveta, izaći ću majke mi! Meni ne treba ova igra - kroz suze je govorio Adam, a Luna mu je odgovorila da i ne treba da se "igra rijalitija".
Nećeš izaći! Nemoj, budi ono što jesi! Tebe napolju vole jer si takav, upravo zbog toga. Ja sam i ušla da im pokažem da mi ne mogu ništa! Moraš da kontrolišeš svoj mozak, ne moraš svoje emocije da kontrolišeš. Upao si u tu fazu. Ne možeš da biraš. Ovde si tri meseca i šta da odeš da plaćaš 50.000 evra. Hoćeš u go*na da sve baciš. I nisi sam. Ja te nikad neću izdati. Ja sam za tebe do kraja života i ne dam ti da padneš i da pričaš da ćeš otići - pričala je Luna Adamu dok je grcao u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

Mladi Đogani je u tom trenutku priznao da je Zonjićeva njegova najveća kazna u Beloj kući. Plavuša je pokušavala da priča sa njim i da ga smiri, ali bezuspešno.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MOJA BOL SE ZOVE SLOBA RADANOVIĆ: Čim je izašao iz Zadruge, Luna DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: D. B.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Marijana Zonjić

'