AKTUELNO

Ne žele da učestvuju u odvojenim proslavama.

Veliki šef je danas organizovao sastanak na kome su Marija i Miljana Kulić, Jelena Golubović, Marijana Zonjić, Višnja Petrović i Savo Perović morali da se izjasne sa kim će obeležiti svoju slavu Aranđelovdan. Višnja, Marijana i Savo su izrazili mišljenje da tog dana ne treba da se odvajaju, pa će njih troje proslaviti zajedno u dnevnom boravku.

Problem je nastao kada je trebalo da se dogovore Miljana i Jelena koje su već neko vreme u žestokom sukobu. Kulićeve i Jelena su odlučile da svoje slavu proslave odvojeno i da pozovu samo ljude sa kojim su u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog organizacije proslava zadrugari su morali da se izjasne na koje će slave otići, a koje će preskočiti. Većina se složila u mišljenju da su ovakve podele sramotne i da će otići samo na slavu kod Sava, Marijane i Višnje na koju su svi pozvani.

Ovo je jako ružno što se odvajamo, kako smo mogli svi da se okupimo na slavi Velikog šefa? Ići ću tamo gde su svi pozvani - rekla je Eleonora.

Zorica Marković je čestitala Kulićkama slavu, ali je rekla da joj je neprijatno da dođe kod njih jer njih dve nisu bile pozvane na njenu slavu.

Foto: TvPink Printscreen

Sa ostalima sam u korektnim odnosima, pomoći ću šta treba, ali smatram da je ispravno da ni na jednu slavu ne odem - rekla je Zorica.
Ne želim da učestvujem u ovome. Baš ružnu sliku šaljemo - rekao je Sale Tru.

Jelena je sve vreme vikala da bi bilo licemerno sa njene strane da se kezi i poziva ljude koje ne voli.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ISTUKLA BIH TE DA SMO NAPOLJU! Nataša tražila ovo od Lazara, on je odbio i poručio: IDI TRAŽI OD BORE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'