AKTUELNO

Smatra da njegov brat nije dobronameran prema Aleksandri i Davidu.

Rođeni brat Karađorđa Subotića, Srboljub Subotić, bio je specijalni gost u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević, kojoj je otvoreno i bez dlake na jeziku govorio o celokupnoj situaciju koja ne prestaje da intrigira javnost - reč je o odnosu između Lune Đogani, Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Srboljub je siguran da Karađorđe nema pravo da se meša u vezu svoje ćerke, a ne krije da je zgrožen činjenicom da je on kao otac nikada nije podržavao. U razgovoru sa voditeljkom on je otkrio i ko je odgovoran za sve što se Aleksandri dešava.

Svi oni koji budu pokušavali da naprave lažnu priču - neće moći, ja to neću dozvoliti. Ja ne cenim ljude koji trče za masom, ako treba usprotiviću se svima. Mene ljudi ili podržavaju ili me gaze. Aleksandrini majka i otac su doprineli svemu tome, oni su se umešali u njenu priču. Ne može svako da se nazove roditeljem i ne može svako da bude roditelj. Nažalost, mnogi imaju decu, a ne zaslužuju ih. Aleksandra nije imala podršku roditelja. Ti sad u pedesetoj godini glumiš oca?! Ona jeste vezana za njega i uviđa njegove greške, ali on je osoba tvrdoglava, da on ne želi da u njegovu glavu uđe nešto pozitivno, uvek je bio negativac - rekao je Srboljub.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko u studiju, a ni kraj malih ekrana nije očekivao da će Srboljub biti iskren do srži i reći iskreno svoje mišljenje o svojim najbližima, a Dušica je ga je takođe upitala da li misli se Karađrorđe ponaša kao neko kome je žao što se Aleksandra nalazi u ovakvoj situaciji.

On je Davida provocirao na taj način i pokušavao da mu nametne svoju volju da se on otkači od Aleksandre. Njega David ignoriše zato što ga je provalio! On podbada Lunu i Davida, on ide protiv veze svog budućeg zeta! - rekao je Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

#Rijaliti Zadruga

'