AKTUELNO

Imaju priliku da gledaoce uvere da su glasine o njima lažne.

Zadrugari su danas veći deo dana vredno uvežbavali himne "Zadruge 2", kada ih je prekinulo obaveštenje da se svi okupe oko crnog stola. Još jedno iznenađenje je usledilo kada im se pridružio voditelj Milan Milošević koji ih je obavestio da je pred njima težak zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Sada će svako od vas da ustane i da kaže laž koja je izrečena o njemu. Ovo je prilika da gledaocima demantujete nešto što je rečeno o vama - saopštio je Milan.

Prva je govorila Jelena Golubović koja je jedva dočekala priliku da oplete po Miljani i Mariji Kulić sa kojima je u sukobu. Ona je rekla da su je Kulićeve lažno optužile da je spominjala Miljanino dete.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ništa nisam rekla te večeri, Marijin je problem što skače i veruje u sve što kaže njeno dete - rekla je Jelena.

Sale Tru je prekinuo njeno izlaganje i optužio je da je lažov, a Marija je na njene reči samo prevrtala očima.

Foto: TvPink Printscreen

Rada Vasić je rekla da se laži izrečene o njoj uglavnom tiču hrane, a Zorica Marković je demantovala navode Marije Kulić da su njeni sinovi homoseksualci.

Marijana Zonjić je porekla sve što je o njoj iznela Suzana Perović Blondi i to što su je prozvali rasturačicom brakova zbog njenog odnosa sa Slobodanom Batjarevićem Cobetom. Blondi je na njene reči skočila i zapretila da će nakon izlaska izneti dokaze za svoje tvrdnje, posle čega su njih dve imale kraću raspravu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: DAN KOJI JE PROMENIO SVE: Pre tačno godinu dana u ZADRUGU JE UŠLA KIJA, a ovako su reagovali SLOBA I LUNA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'