AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta je Matora priznala.

Iako su mnogi posumnjali u iskrenost veze Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, njih dve ipak i posle rijalitija žive ljubav, a započele su i zajednički život. Kako je postala učesnica najgledanijeg rijalitija, Zadruge 2, Matora se trudi da svojoj devojci ne daje povoda za ljubomoru ili bilo kakvu sumnju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, ona je ušla u sukob sa Eleonorom Miljković zbog njenog navodnog pokušaja da joj se približi, a u toku večeri, u emisiji ,,Pitanja novinara", Matora je imala priliku da otkrije šta se između njih dve dogodilo, kao i zbog čega misli da Nora nije onakva kako se i predstavlja.

Iskreno, trudim se da malo upakujem, ali mi ne ide. Pričala sam sa zadrugarima i sve je krenulo polako, jedna priča, pa druga, pa za Anu rasprava. Njena energija mi prija, Nora je pozitivna, ona je mene oduševila kad sam došla. I sve je to bilo super, bezazleno. Jednostavno, ja ne volim da se bilo kakve priče prave. Ja sam sa Sanjom u ozbiljnoj vezi, mi živimo zajedno. Nije bilo ničega i niko mi ništa nije preneo, ali mi je zasmetalo što sam ja njoj rekla...Mića je bio na krevetu, Nora je skočila u krevet i mi smo rekli da to ne radi jer može drugačije da se protumači. Ona je tražila da me češka, mi smo skontali da to može da se priča, ali jednostavno ona ne vidi u tome ništa loše, ali ja vidim. Sa Mićom sam to komentarisala. Ja vidim tu crtu da nije nimalo naivna i da joj se ne ide kući. Ona u svađi može i te kako da odgovori i uhvatila se da komentariše i da dobacuje. Mića je sva sreća bio tu, rekla sam Olji i Savi, poverila sam se i Gibi, ali najviše mi je Zerina rekla da pustim to masiranje i ostalo. Ja od srca savetujem Lunu i sve, bez obzira na to što nismo u dobrim odnosima, jer ja koja imam vezu napolju, ja bih zbog sebe stavila crtu koliko god da znam da tu nema ništa. Ne možeš to da sprečiš, osim ako ne prekineš kontakt - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Detaljno o njenom izlaganju pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

'