AKTUELNO

Đoganijeva je ponovo u ulozi rasturačice veza prema mišljenju Subotića.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Tomislava Panića koji je optužio blogerku da je previše bliska sa Davidom Dragojevićem i da iza leđa pravi spletke u vezi njega i Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Najpre je izbio verbalni sukob, a potom je zamalo došlo i do fizičkog okršaja. Karađorđe Subotić je takođe tokom svađe iskritikovao blogerku da ona ugoržava vezu njegove ćerke i Davida, a zbog toga je blogerka imala potrebu da se pravda zadrugarima.

Neću ljudi da me gledaju kao neku rasturačicu veza. Ja sam ušla u "Zadrugu 2", ja sam Luna Đogani i borim se za sebe. Ja sam čovek od krvi i mesa. Meni David i Sandra prijaju. Čovek (Toma) se unosi u facu. Ovaj (Karađorđe) mi prilazi na slavlju i kaže mi da sam ja krivac što on i Aleksandra ne pričaju - pravdala se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Osim svađe koju su tokom dana imali Luna i Karađorđe, usledila je još jedna.

Ja se družim sa Aleksandrom i Davidom - pravdala se Luna Karađorđu.
Vidim kako im veza funcioniše dobro. Slatka si, Luna, obožavam te. Pogledaj se u ogledalo, promeni igru - uzvratio joj je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Vi ponižavate svoju ćerku. Ja je pazim više nego vi. Hvala Bogu da nemam oca kao što ste vi. Vi ste svoju ćerku prodali za pare - urlala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BESNO JOJ PRIŠAO I IZBACIO SVE IZ SEBE: Karađorđe PREKOREO Lunu zbog Aleksandre, ONA SE GUŠILA U SUZAMA, pa sve ispričala Subotićevoj! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'