separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

OVOG DANAS SVI 'ODUVALI': Premijer Maroka ocrnio Pacolija


Premijer Maroka Sadedin El Otmani danas je demantovao navode samozvanog kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija koji je na Tviteru objavio da je imao konstruktivne razgovore sa marokanskim zvaničnikom u Njujorku.


Pacoli je na svom tviter nalogu  napisao da je imao plodnu diskusiju sa premijerom Maroka Sadedinom El Otmanijem o odnosima sa Kosovom i volji da uspostave diplomatske odnose kako bi zajedno radili na svim sferama zajedničkih interesa. 

Povodom ovih navoda oglasio se premijer Maroka.

- Tokom pauze našoj delegaciji je prišao i nametnuo se gospodin sa Kosova. Nismo razgovarali o bilateralnim odnosima kao ni o uspostavljanju kontakata. Pozicija Maroka je konstantna. Maroko ne priznaje Kosovo i nema odnose sa njim - napisao je El Otmani.

On međutim nije jedini koji je danas Pacolija stavio tamo gde mu je mesto. To je danas u Njujorku uradila i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Da podsetimo, premijerka je Pacolija pitala kako i ko mu je dao dozvolu da dođe u Ujedinjene nacije, stavivši mu time do znanja kakva je njegova pozicija i legitimitet.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti