separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Naprednjaci: Batinaši iz Saveza za Srbiju NAPALI omladince iz SNS


Opštinski odbor SNS Majdanpek saopštio je danas da su "batinaši iz Saveza za Srbiju napali dva njihova omladinca, oteli im izborni materijal" i vređali ih.


- Batinaši iz Saveza za Srbiju jutros su napali dvoje omladinaca iz naše stranke, oteli i pocepali im izborni materijal koji su delili građanima, i urlali na njih i prisutne građane - navodi se u saopštenju. 

Napadači su, kako se navodi, vikali: "Nećete nam vi zabraniti da uzimamo pare iz katarskih ambasada i od Velikog brata. . . Ko ste vi da govorite da ne smemo da tučemo žene i da lopovi ne smeju nikada više da pljačkaju narod i državu... Još jednom pomenite da je Boško llotićevac i fašista, Djilasove milione, Jeremićeve veze sa Muslimanskom braćom, i završićete u kanalu". 

Naprednjaci Majdanpeka poručili su "i Obradoviću i Jeremiću i Djilasu i svim prevarantima i siledžijama iz njihovog Saveza za pljačku da nikada više pristojni i vredni ljudi, koji žive i hrane svoje porodice od poštenog rada, neće poginjati glavu pred tajkunima i kriminalcima i da narod nikada vše neće dozvoliti pljačku i uništavanje Srbije". 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti