separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

PUCAJU PO SVIM ŠAVOVIMA: Najuže rukovodsto DS-a igra se na društvenim mrežama - Kena optužio vrh stranke da ga je izbacio iz Viber grupe!


Na društvenoj mreži Fejsbuk predsednik izvršnog odbora DS Radoslav Milojičić Kena objavio je da je izbačen iz Viber grupe te stranke, koju čine članovi Glavnog odbora demokrata.


On je na svom fejsbuk profilu napisao sledeće: 

Posle 28 godina borbe za očuvanje osnovnih demokratskih vrednosti, poštovanja različitog mišljenja, poštovanje slobode govora, DS vode oni koji iz Viber grupe glavni odbor izbacuju ljude jer su se usudili nešto da pitaju - napisao je Radoslav Milojičić Kena.

Kena je ovom objavom začudio mnoge, kojima nije bilo jasno o čemu se radi, pa je odgovarajući na komentare, objasnio šta se desilo:

Ja sam i PITAO ako nisi čitao lepo...PITAO SAM JE L' NORMALNO DA MI IZ MEDIJA SAZNAJEMO KADA JE GLAVNI ODBOR NAŠE STRANKE.... - odgovorio je Kena.

Vrlo verovatno da će Kena biti izbačen iz DS-a, jer ga je Glavni odbor DS-a izbacio iz te grupe, a podsećanja radi, Milojičić je za predsednika Izvršnog odbora DS-a i izabran od strane istog tog Glavnog odbora demokrata. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti