AKTUELNO

Nakon provokacija švajcarskih reprezentativaca Đerdana Šaćirija i Granita Džake na utakmici sa Srbijom kada su pokazivali dvoglavog orla i poremećenih izjava Fudbalskog saveza Albanije da će jednog dana imati reprezentaciju "velike Albanije", sada su se Šiptarima u njihovim bolesnim provokacijama pridružili i Hrvati - zločinac Ante Gotovina i Stjepan Mesić.

Albanski mediji objavili su fotografiju ustaškog zločinca Ante Gotovine kako rukama pokazuje šiptarskog orla, hvaleći se na sva usta kako imaju podršku Hrvatske!

Foto: Printscreen Facebook

Poznato je da Tuđmanov general Gotovina, rukovodilac genocidne akcije Oluja, od ranije šuruje sa Šiptarima savetujući ih kako da po hrvatskom receptu što uspešnije sprovedu etničko čišćenje Srba!

Gotovina je u maju boravio u Prištini gde se susreo sa takođe ratnim zločincem, kome je kao i njemu suđeno u Hagu, Fatmirom Ljimajem, gde su razrađivali taktiku za napad na sever Kosova!

Nažalost, Gotovina nije jedini u svojoj bolesti! Potpuno otvoreno, bez ikakvog skrivanja, pridružio mu se i nekadašnji predsednik Jugoslavije Stjepan Mesić, pokazujući šiptarskog orla.

Foto: Printscreen Facebook

Mesić je poznat po svojim kontradiktornim izjavama, pa se svojevremeno hvalio kako je sahranio bivšu Jugoslaviju, a zatim je na komemoraciji u Jasenovcu rekao da ako neko govori i peva kao ustaša onda je on ustaša, pa da li to važi i u ovom slučaju. Mesiću, jesi li Šiptar ako pokazuješ kao Šiptar?!

Ugledajući se na svoje idole, bezbroj Hrvata je poput Gotovine i Mesića pružilo podršku Albancima, te se masovno slikaju sa šahovnicama pokazujući orla!

Foto: Informer

#Albanija

#Ante Gotovina

#Stjepan Mesić

#ustaše

'