separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Deo Zvezdare i Grocke danas bez vode


Vode neće biti zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.


Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, danas će bez vode ostati potrošači u ulicama Slobodanke Danke Simić, Generala Mihajla Živkovića, Milutina Uskokovića, Koste Abraševića i Stanislava Sremčevića (između Ravaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra). 

Bez vode će potrošači ostati u periodu od 08.30 do 14.00 sati, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija". 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, danas će od 9 do 14 sati bez vode biti potrošači u ulicama Save Kovačevića, Drenjačkoj i Petra Živkovića.

Bez vode će biti i potrošači u delovima Ulice Kružni put (između ulica Ravan i Živka Kazandžića i između Ulice Ravan i naselja Stari put za Boleč) i okolnim ulicama, kao i u naselju Stari put za Boleč. 

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne. Beogradski vodovod je apelovao na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na www.bvk.rs.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti