AKTUELNO

Gledaoci Televizije Pink i tokom ove emisije "Kontravizija" ostali su bez teksta i nisu znali da li da se smeju ili da plaču!

Svi znamo ulogu Cara Nikolaja Romanova kada je u pitanju Prvi svetski rat i rusko – srpski odnosi. Ali da li to znaju i opozicionari?

Po svemu sudeći - ne, jer su u novoj anketi emisije "Kontravizija" optužili Aleksandra Vučića da ga podržava Romanov, i da je čak Romanov mafijaš, i to ruski, u Srbiji poznatiji kao car.

Pitanje ekipe "Kontravizije" postavljeno simpatizerima opozicije ove nedelje je glasilo: kako kometarišete to što je ruski mafijaš Nikolaj Romanov poznatiji u Srbiji kao Car javno podržao Vučića i Vučić se time hvali?

Pa ako ga mafijaš podržava to je žalosno, ne znam šta drugo da kažem. Nije normalno, ali u Srbiji je izgleda sve normalno.

Foto: Printscreen

Uz opasku da ne podržavaju aktuelnu vlast jer je u Srbiji sada loš sistem obrazovanja neki od učenika ankete su na  samo kratko prokomentarisali da svako ima pravo na svoje mišljenje!?

Foto: Printscreen

Dobre pohvale, na njegovom nivou.

Foto: Printscreen

Drugari su, druže se.

Foto: Printscreen

To je u skladu sa njihovom mafijaškom vladavinom.

Da stvar bude još gora, anketa je obavljena baš ispred spomenika Caru Nikolaju Romanovu u centru Beograda.Potpredsednik SNS Milenko Jovanov je gostujući u emisji "Kontravizija" rekao da je to još jedan dokaz da oni nemaju pojama ni koga pljuju, ni zašto.

Foto: Printscreen

- Mržnju su na svojoj koži osetili i Đorđe Vajfert, Apis, Branko Pešić... Dovoljno je da im nalepite etiketu da su Vučićevi i prolaze kroz blato. To je još jedan dokaz da oni nemaju pojama ni koga pljuju, a ni zašto – rekao je Jovanov.

On je dodao da ta vrsta pristupa ne može da dobije prodršku građana, jer ljudi vide da ta mržnja može da rodi samo destrukciju.

Jovanov kaže da se njemu od svih izgovora najviše dopalo to da vlasnik Fejsbuka radi za Vučića.

- Čovek čija je imovina 73 milijarde dolara rešio je da postane naš bot. Dobio je sendvič i sada radi za Vučića. Bio je to specijalan sendvič, sa sremskim kulenom, to ga je prelomilo da radi za nas - našalio se Jovanov.

Kako je rekao, od svih u opoziciji jedino je svoju kasu napunio izgleda Dragan Đilas – kao i obično.

- Sve što je Zoran Đinđić napravio Đilas je upropastio. On je sada DS uništio i finansijski i politički – naveo je Jovanov.

Narod je, kako je dodao, prepoznao da je opozicija jurišala samo na gradsku kasu i nisu nudili ništa više osim mržnje.

- Zašto bi neko glasao za nekoga samo zato što mrzi Vučića. Ok, vidimo da umeš da mrziš Vučića, ali šta još umeš osim toga? Tako su i prošli – dodao je Jovanović, ukazavši da je sa druge strane, Siniša Mali je mnogo radio i rezultati su u Beogradu impresivni.

#Kontravizija

'