AKTUELNO

Kockar razočarana u ponašanje supruga!

Kristina Kockar je prošle noći izjavila kako su joj nestajale stvari dok je ona bila na putu, a njen suprug Sloba Radanović ostajao sam u stanu. Koje tačno stvari i kada je primetila da lagano ono što ima u stanu nestaje, zanimalo je novinare u studiju.

Foto: RTV Pink

Nestao mi je kaput. Nisam ga sigurno negde zaboravila. U Beogradu mi je bio kaput, u stanu i nema ga. Sloba ne zna to. Ja sam skontala to kada sam trebala da idem u Budvu. To je glupost. Ako je neko bio u stanu, to mi je jadno! - rekla je Kija.
Da ga nisi zaboravila u taksiju, kao moj telefon? - ironičan je bio Sloba Radanović.

Foto: RTV Pink

Možda je bilo hladno devojci u pola 5 ujutru, nekoj! Lep je mantil, ne kaput, mantil. Sada mi ništa nije čudno. Ja ne mogu da verujem šta si ti meni izrekao i kako se ponašaš prema meni. Ismevao je i moje suze one večeri, što je meni jadno. On meni pokazuje srednji prst. Govori mi odvratne stvari. Ispao si loš čovek, lažov! Da si me varao to su činjenice - nastavila je Kristina da priča mužu.

Sve ono što se dešavalo u tom trenutku, na ovu temu, ako ste propustili možete pogledati ako kliknete na video-prilog koji se nalazi ispod teksta.

PROČITAJTE: Posle optužbi da se DROGIRALA U ZADRUZI, Matoru ODMAH odveli na TESTIRANJE! Evo PRVIH rezultata! (FOTO

Autor: S. Kuvekalović

Foto:

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'