AKTUELNO

Mora da zna šta je njen cilj.

Romansa Slobe Radanovića i Lune Đogani, koju su započeli u rijalitiju Zadruga, stavljena je na test kada je u isti ušla Kristina Kija Kockar, pevačeva zakonita supruga. Od tog dana se sve promenilo, a ovo dvoje golupčića je čak i raskinulo. Ipak, ljubav je bila jača, pa su se pomirili, ali problemi su i dalje ostali.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon svađe sa Kijom, Sloba je izašao napolje sa Lunom, gde su pričali o svemu, a on je tražio od svoje drage da mu kaže na čemu su:

Imao sam razgovor sa Kristinom opet, i opet smo se iznapušavali, mada smo došli na kraju do toga da treba da imamo normalnu komunikaciju i da je gledam kao i svakog drugog ovde. Molim te zbog nas, ako već hoćeš. Kad izađemo odavde, tih ljudi neće biti. Ostaćemo ti i ja. Ja više ne mogu da vidim u tvojim očima šta želiš. Ja ti poslednji put govorim da ne sumnjaš u mene. Ako hoćeš, veruj mi u potpunosti. Mislim da sam pokazao da mi je stalo do tebe. Ako je neko nekome pokazao, onda sam ja tebi - rekao je Sloba.
Trenutno sam loše. Ali ti znaš šta želim. Da budem sa tobom do kraja života - rekla je Luna, što je učinilo da mu Slobi padne kamen sa srca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI SI JEDAN KRPELJ, IMAO SI KORIST OD MENE: Kija SASULA Slobi SVE U LICE! (VIDEO)

O čemu su sve njih dvoje pričali, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'