AKTUELNO

Urednice magazina "Ah, ljubav", "Pas" i "Mačka" prelistavale su današnju štampu.

Ružica Mevorah, urednica magazina "Ah ljubav" komentarišući povećanje plata i penzija koje će biti povećane od 1. januara 2018. godine rekla je da je to lepa vest.

Foto: Printscreen

-Imamo 1,7 miliona penzionera i 400.000 ljudi zaposlenih u javniom sektoru na koje se ovo odnosi malo li je? - rekla je Mevorah u Jutarnjem programu TV Pink.

Foto: Printscreen

Ivana Labović izvršna urednica magazina "Pas" i "Mačka" rekla je da raduje što će plate i penzije biti povećane i ocenila da je to dobra vest.

- To je sjajno, u novembru će penzineri dobiti jednokratnu pomoć u iznosu od 6.000 dinara, to je velika pomoć za kućni budžet - ocenila je Labović.

Obe sagovornice su komentarišući naslove u pojedinim medijima izrazile nadu da neće biti raspisani i prevremeni parlamentarni izbori pored gradskih.

-Slušali smo predsednika u čiju moć niko od nas ne sumnja kada je govorio o izborima, ne verujem da će se sa beogradskim desiti i parlamentarni, na kraju krajeva izašli smo pre godinu dana, ove godine bili su predsednički, stalno smo u izborima, ajde malo da radimo - istakla je Mevorah.

Ni za Labović nije logično da budu raspisani parlamentarni izbori.

Foto: Printscreen

-Kada se jedni izbori raspisuju onda uvek bude priče da će biti raspisani na svim nivoima. Takođe mislim da nema potrebe, mnogo vremena gubimo na izborne procese zaista bi trebalo da prionemo i da neke stvari popravimo i menjamo.Verujem da osim gradskih neće drugih biti - zaključila je ona.

#Gosti

#Jutarnji program

'