AKTUELNO

Vučić razgovarao sa resornim ministrima o rešavanju problema energetske stabilnosti i održavanja putne mreže

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa potpredsednicom i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović, ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem, direktorom Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom i gradonačelnikom Sinišom

Malim, sa kojima je razgovarao o rešavanju problema energetske stabilnosti i održavanja putne mreže u Beogradu i Srbiji.

Na sastanku je konstatovano da je neophodno preduzeti sve mere u cilju efikasnijeg funkcionisanja javnih preduzeća i službi, radi prevazilaženja problema koji su nastali usled obilnih padavina praćenih olujnim vetrom.

Posebno su dogovorene aktivnosti koje je potrebno realizovati tokom dana, kako bi svi sistemi spremno dočekali večernje sate, u kojima se, prema prognozi, očekuje ledena kiša. Premijer Vučić zahvalio je i čestitao radnicima JP Putevi Srbije, elektromonterima i drugim radnicima EPS-a i EMS-a, koji su više od 24 sata radili kako bi u teškim uslovima obezbedili građanima redovno snabdevanje elketričnom energijom i funkcionisanje svih putnih pravaca u Srbiji.

'