AKTUELNO

Pevačica se posle porođaja ubrzo vratila treninzima zbog čega je naišla na broje kritike svojih pratilaca.

Seka Aleksić se krajem septembra prošle godine porodila i ubrzo nakon prođaja počela sa treninzima u želji da vrati liniju koju je imala pre trudnoće.

Seka sa svojim pratiocima na Instagramu deli mnoštvo fotografija i snimaka iz teretane, a pored mnogih pozitivnih komentara i reči podrške, našli su se i oni koji su je osudili zbog toga što trenira samo nekoliko meseci posle porođaja.

Svim dušebrižnicima Seka je odgovorila objavom na Instagramu.

Kad mužić daje podršku nema ništa lepše! Ne verujem koliko su neke mame "umislile" da se ne sme trenirati posle porođaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle dva meseca od porođaja lagano krene sa treninzima! Hoću da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatiš pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspoložene i srećne! A bićete ako ste zadovoljne sobom. Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nešto najbolje i najzdravije što ćete sebi priuštiti?! Najlakše je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dođite bre da treniramo, da vidite šta je pozitivna atmosfera oko vas i kako uz dobro društvo sve možete! Manite se gluposti i pitanja "zar se sme trenirati posle porođaja" ... "da li smeš jesti proteine" itd... gluposti - napisala je revoltirana pevačica.

Seka je ovom objavom oduševila svoje fanove, a video je za kratko vreme imao više od 65 hiljada pregleda.

Autor: J. V.

#Seka Aleksić

#Teretana

#pevačica

#vežbanje

'