AKTUELNO

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović kaže da je sportski centar "Milan Gale Muškatirović" potonuo u milionska dugovanja, a da predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, odgovoran za centar, zamenom teza želi da skrene pažnju sa brojnih nepravilnosti u poslovanju.

Kako se navodi u saopštenju dok Bastać "svakodnevno kampuje, čupa saobraćajne znakove, demolira gradska gradilišta i zaustavlja uređenje Beograda, u Srbiji ne postoji sportski centar sa većim dugovanjima.

- SRPC „Milan Gale Muškatirović“ trenutno za struju, vodu, grejanje i telefone duguje preko milion evra, te je navodna briga odlazećeg predsednika opštine Stari grad o bazenu i korisnicima nezapamćeno licemerje - ocenio je Marjanović.

On kaže da zamenom teza Bastać želi da skrene pažnju sa brojnih nepravilnosti koje su otkrivene u poslovanju SRPC „Milan Gale Muškatirović“ koji je pre nekoliko godina podigao kredit od preko 50 miliona dinara za pokrivanje komunalnih dugova.

Umesto smanjenja dugova oni su se samo povećali pa se postavlja pitanje šta se desilo sa tim sredstvima i gde su ona zapravo završila, navodi Marjanović.

Marjanović u saopštenju navodi da je centar platio logo 2.722.500 dinara koji je i ranije bio u upotrebi kao i da postoje brojne sporne javne nabavke koje su predmet interesovanja budžetske inspekcije.

#Marko Bastać

#Radoslav Marjanović

'