AKTUELNO

Prema njegovim rečima, više od 200 novih autobusa je samo jedan u nizu pokazatelja odgovornog i domaćinskog poslovanja koje sprovodi gradska vlast predvođena SNS.

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da je mržnja koju prema Beogradu osećaju lideri SzS zbog nedostatka podrške neverovatna, a da se sada ogleda u napadima na obnavljanje voznog parka GSP-a i kupovinu novih autobusa koje će koristiti svi građani.

Ljudi kojima su jedini program nasilje, mržnja, napadi na žene, fizičko razračunavanje sa saobraćajnim znacima i blokiranje gradilišta na Trgu Republike, sada se bune što se gradska vlast trudi da se novi autobusi što pre nađu na ulici, što se poštuje procedura i zakon, a što svakako nije bio slučaj u vreme vlasti tajkuna Dragana Đilasa - ukazao je Mirković, saopštio je GO SNS.

On je dodao i da su sami priznali da je posle 2013. kupljeno 90 autobusa iako su do pre nekoliko meseci pričali da u obnovu voznog parka GSP-a nije uložen ni dinar, i tako, kako je rekao, još jednom uverili da je laž nešto što se kod njih podrazumeva i da iako je Vuk Jeremić među njima najveći i više puta u toj istoj laži uhvaćen, nije sam.

- Nakon napada na radnike Gradske čistoće i policajce koji su samo radili svoj posao i posle ometanja i maltretiranja radnika koji renoviraju Trg, ovakve izjave sledbenika tajkuna Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i fašiste Boška Obradovića nam nagoveštavaju da su njihove sledeće žrtve vozači GSP-a koji će upravljati tim novim autobusima, jer sve što je dobro za građane Beograda ili ne radi u korist ove crne trojke podložno je njihovom napadu - rekao je Mirković.

Prema njegovim rečima, više od 200 novih autobusa je samo jedan u nizu pokazatelja odgovornog i domaćinskog poslovanja koje sprovodi gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom kojoj su, za razliku od Dragana Đilasa kome je na prvom mestu bilo lično bogaćenje što pokazuju i 500 miliona evra profita njegovih firmi, na prvom mestu građani i njihov interes.

- Sledeći politku predsednika Aleksandra Vučića sa takvim delovanjem ćemo nastaviti i u narednom periodu jer su nam naši sugrađani i bolji život u Beogradu, uvek prioritet - poručio je Mirković.

#Aleksandar Mirković

'