AKTUELNO

Slava je poseban dan u kući Šaulića.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić pričao je za portal Pink.rs o najnovijem članu porodice, o učešću u "Pinkovim zvezdama", najgledanijem takmičenju za pevačke talenta u regionu, o odnosima u žiriju, o pripremama za slavu, Svetog Jovana, kao i o dve nove pesme kojima će uskoro obradovati svoje obožavaoce.

- Dve pesme će uskoro biti predstavljene i biće možda još pesama do kraja godine, ali album se ne planira do kraj godine, to ću možda ostaviti kad prođu sve ove obaveze i turneja i sve što planiram - kaže pevač.

On je krajem septembra prošle godine postao deda devojčice Eme, koju je rodila njegova ćerka Ilda Šaulić.

- Posećujem je koliko stižem. Sad preko zime sam, hvala Bogu, uglavnom ovde. Kad sam u Krčedinu, malo mi je daleko, ali sad, kad sam ovde, ja sam s njom vrlo često, ne prođe dan-dva da se mi ne vidimo. Ona je šećerko jedan, ona raste već lagano, počela je da razaznaje ljude, počela je da se smeje svima nama i ona nam je najveća razonoda - priča Šaban sa osmehom na licu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Mnogi su mu zamerali nedostatak energije u "Pinkovim zvezdama", a njegova kuma Zorica Brunclik, koja zajedno sa njim ocenjuje kandidate, objasnila je jednom prilikom naš portal da to nije uobičajeno za njega i da je razlog za to bio bol u ramenu, zbog kojeg je Šaban bio pod lekovima.

- Moje rame je sada bolje, ali biće još bolje. To je u nekoliko emisija bilo da me je stvarno bolelo, da sam bio pod lekovima protiv bolova i bukvalno pod sedativima. To je veliki problem bio, ali sad sam bolje i dobro je i drugačija je energija u žiriju u ovom drugom krugu - objasnio je Šaban.

U dve epizode popularnog šoua pevač nije bio jedini muški član žirija, nego je pored njega u crvenoj stolici sedeo Bora Đorđević, koji je Šabanu bio pravo osveženje, kao i dolazak Maje Nikolić na mesto Aleksandre Radović.

- Bilo je lepo. Bora i ja se znamo od ranije, Bora mi je pisao neke pesme, „Preskočiću tarabu i jarak“, na primer, mi smo ranije dosta sarađivali. Bora i ja smo drugari stari i tu nema nikakvog problema, a Maja kao Maja, ona je tu došla da pravi šou, što mislim da je i uradila - kaže pevač.

Foto: Pink.rs

Danas porodica Šaulić slavi krsnu slavu, što je za Šabana više relaksacija nego obaveza, jer je većinu stvari koje treba obaviti na sebe preuzela njegova supruga.

- To Gordana vodi, ja sam tu da ugostim goste. Meni ona olakšava život. Sem što je moja supruga, moja ljubav i moj najveći prijatelj, ona je i moja najveća podrška. Ona sve to drži pod kontrolom. Meni je lako pored takve žene da se opustim i da miran dočekam goste. Moje je samo da donesem pare - rekao je Šaban kroz smeh.

Autor: V. Tanacković

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Gordana Šaulić

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Slava

#Šaban Šaulić

'