separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GLUMCI NAJAMBICIOZNIJEG PINKOVOG PROJEKTA 'CRVENI MESEC' PROŠETALI BEOGRADOM: Raskošnim kostimima vratili nas u prošlost i najavili početak emitovanja! (FOTO+VIDEO)


Spektakl jedne epohe počinje sa emitovanjem 7. oktobra u 21 čas na televiziji Pink.


Visokobudžetna serija "Crveni mesec", jedan od najambicioznijih projekata televizije Pink koja ove godine proslavlja 25 godina liderstva na medijskoj sceni Srbije, počinje sa emitovanjem 7. oktobra u 21 čas. Publika TV Pink će uživati u bogatstvu i raskoši kostima, u veličanstvenim rekonstrukcijama predratnog Beograda i ljubavnoj drami ispunjenoj političkim i špijunskim intrigama.

Ovim povodom je danas glumačka postava serije prošetala Knez Mihailovom ulicom, gde su stigli kočijama, u veličanstvenim kostimima koje će gledaoci videti i u seriji.

Autor: Pink.rs/R.L

Autor: Pink.rs/R.L

Prolaznici koji su se tu zatekli bili su fascinirani prizorom, a na trenutak su mogli da osete duh Beograda iz perioda 1909-1915 godine, u kom je i smeštena radnja serije.

Autor: Pink.rs/R.L

Autor: Pink.rs/R.L

Na čelu sa rediteljem Romanom Majetićem, Knez Mihailovom su prošetali glumci, a između ostalih, tu su se našli Ivana Dudić i Miloš Đurović, koji tumače glavne uloge, zatim legendarna Olga Odanović, Iskra Brajović, Jelena Gavrilović, Nina Grahovac, Nada Macanković, Ivan Zablaćanski, Lepomir Ivković, Aleksandar Srećković Kubura i drugi.

Autor: Pink.rs/R.L

Autor: Pink.rs/R.L

Autor: Pink.rs/R.L

Autor: Pink.rs/R.L

Autor: Pink.rs/R.L

Autor: Pink.rs/R.L

Kakva je atmosfera bila u Knez Mihailovoj pogledajte u nastavku.

Autor: R. L./ N. V.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti