separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

U NOVOM JUTRU saznajte da li je odbijanjem da izruči ratnog zločinca Morinu Srbiji, Makedonija stala na stranu OVK i da li je Srbija ispunila sve formalne uslove koji su potrebni u slučajevima zahteva za ekstradiciju?


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!


Štampu će danas prelistavati Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost i Saša Milovanović, direktor "Srpskog telegrafa" 

Po svoj prilici, novi ambasador SAD u Beogradu biće Entoni Godfri, koji ima diplomatskog iskustva , službovanje u raznim delovima sveta pa i u Moskvi. Šta sve ovo znači za našu zemlju i koliko će odnosi SAD i Rusije imati uticaj na normalizaciju odnosa Beograda i Prištine...o ovome će govoriti Ljubinka Milinčić, urednica srpske redakcije "Sputnjika" i Orhan Dragaš iz Međunarodnog instituta za bezbednost. 

Ekskluzivno u našem programu donosimo priču Milice Pendić, majke tek rođene bebe koju su planirali da otmu iz Kliničkog centra u Kragujevcu. Ona će ispričati svoju potresnu ispovest, a ovim povodom gosti u studiju biće Radiša Pavlović, član Vladine komisije za istraživanje slučajeva nestalih beba i Milanka Momčilović, Udruženje "Za istinu i pravdu o bebama" 

Da li je odbijanjem da izruči ratnog zločinca Tomora Morinu Srbiji, Makedonija stala na stranu terorističke organizacije OVK i da li je Srbija ispunila sve formalne uslove koji su potrebni u slučajevima zahteva za ekstradiciju, o ovome će govoriti Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji, advokati Goran Petronijević i Milorad Konstantinović i Nenad Vuković iz Društva lobista Srbije

U rubrici Pod reflektorima gostovaće naša poznata glumica Snežana Savić 

O ponovnom zajedničkom nastupu članova nekadašnjeg benda Tap 011 18. avgusta u Beogradu, govoriće Goca Tržan, Milan Bojanić, Đorđem Pejović

Jutro će ulepšati svojom muzikom trubački orkestar Ivana Jovanovića

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti