separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PAPARACO: Teodora Džehverović snimljena dok u stan privodi OVOG MUŠKARCA! (VIDEO)


Ne propustite večerašnje izdanje "Paparaco lova"!


U svakom izdanju emisije "Paparazzo lov", koja je na programu TV Pink svake srede od 22 časa, saznajete mnogo zanimljivih činjenica o našim estradnim ličnostima, a ovog puta, između ostalog, videćete zbog čega su Haris Džinović i njegova supruga Melina posetili policijsku stanicu, kao i sa kim Teodora Džehverović provodi vreme u svom stanu na Dorćolu, i da li je Anđelo definitivno njena prošlost.

Autor: TvPink Printscreen

Da je zdravstveno stanje folk pevača Darka Lazića sve bolje, uveriće vas ova emisija, ali i zapanjiti. Budući da trenutno ne može da vozi automobil, ekipe "Paparazzo lova" snimile su situaciju kada je seo u helikopter ispred svoje kuće u Brestaču. Ko se još provozao sa njim i šta je radila za to vreme njegova trudna verenica?

Autor: TvPink Printscreen

Saznaćete i kako izgleda odnos Ivana Bosiljčića i Jelne Tomašević od kada je ovaj poznati glumac počeo sve češće da boravi i radi u Rusiji? Ko je zgodna devojka sa kojom se provodio Amar Gile? Kako izgleda život Živorada Žike Nikolića, čuvenog Žike Šarenice? Sa kim se viđa Ana Kokić nakon razvoda od Nikole Rađena? Biće tu u jedno istraživanje kao začin ove popularne emisije - da li se Viki Miljković preselila u jedan od tri stana koje je kupila u luksuznom naselju "Beograd na vodi".

Autor: TvPink Printscreen

To su samo neke od tema koje će prožimati večerašnje izdanje emisije “Paparazzo lov”, koju vodi Ana Pendić Radoš. 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti