separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DVOJNIK MILANA STANKOVIĆA VEČERAS NA SCENI 'PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS'! Sergeju je OVO najteže palo prilikom spremanja imitacije! (VIDEO)


Sergej je odlučio da večeras imitira svog idola i člana žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars".


U vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa počinje treći krug, a naša najtalentovanija deca moraće da se dokažu u imitacijama. Osim što će morati da pokažu pevačke sposobnosti, naše zvezdice će morati da se potrude da vizuelno dočaraju onog koga su odabrali da imitiraju i tako zadovolje zahteve našeg stručnog žirija.

U ovonedeljnoj emisiji jedan od takmičara kog ćete gledati na sceni je Sergej Pajić, koji je odlučio da imitira Milana Stankovića, koji je ujedno i član žirija. On će izvesti njegovu hit pesmu "Trans", a nama je otkrio zbog čega se odlučio upravo za ovu imitaciju.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Milan Stanković mi je inače idol, zbog toga nije bilo dileme koga ću imitirati kada smo dobili zadatak. Pesma 'Trans' je stvarno postala hit, prepoznatljiva je i zbog toga sam se odlučio upravo za nju - rekao je na početku Sergej.

Na pripremi ovog nastupa radio je temeljno, a najteže mu je bilo da spremi koreografiju, zbog čega je čak išao i na časove plesa.

Trebalo mi dosta vremena da se spremim za ovaj nastup, sigurno mesec dana. Čak sam išao i na časove plesa u 'Beo Dance', jer mi je to bila najslabija tačka. I pevanje je trebalo da vežbam, ali mi je ples pao neuporedivo teže. Jednostavno, imam dve leve noge - objasnio je Sergej i dodao da je sada teško spremiti nastup jer se mnogo očekuje od njih:
Ovo je baš težak zadatak, osim što moramo dobro da pevamo, moramo da pratimo koreografiju, da imitiramo, što uopšte nije jednostavno.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Za sada, Sergej je veoma zadovoljan komentarima žirija, a večeras najviše strepi upravo od Milanove reakcije.

Prezadovoljan sam komentarima, nisam dobio nijedan negativan, osim za odeću (smeh). Jedva čekam da večeras čujem Milanov komentar, upravo zato što njega imitiram, nadam se da će biti zadovoljan - rekao je Sergej za kraj.

Da li je Sergej verno dočarao Milanov spot za pesmu "Trans", ali i kako je popularni pevač reagovao kad je video svog dvojnika na sceni, saznaćete u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Pored njega u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Toma Milovanović, Pavle Vasiljević i Valentina Mec.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti