separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SA SCENE DEČIJEG EUROSONGA U KOŽU NAŠE EVROVIZIJSKE POBEDNICE: Bojanin večerašnji nastup u PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS će vas NAJEŽITI! (VIDEO)


Iako nije imala dovoljno vremena da spremi nastup, Bojana je uspela da sve poteškoće prevaziđe.


U najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras vas od 22 časa na TV Pink očekuje pravi spektakl jer počinje treći krug, a sa njim i novi zadatak za naše zvezdice - imitacije. Osim što će morati da pokažu pevačke sposobnosti, naše zvezdice će morati da se potrude da vizuelno dočaraju onog kog su odabrali da imitiraju i tako zadovolje zahteve našeg stručnog žirija.

U ovonedeljnoj emisiji na sceni ćete videti i Bojanu Radovanović, koja je pravo sa scene dečijeg Eurosonga ušla u kožu naše jedine evrovizijske pobednice Marije Šerifović. Koliko se spremala za izvođenje pesme "Molitva", da li se susrela sa nekom poteškoćom, ali i kako se odlučila na ovu imitaciju, Bojana nam je otkrila u ovom intervjuu.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

S obzirom na to da sam na sam dan snimanja sletela iz Minska sa dečije Evrovizije, povezala sam je sa velikom Evrovizijom, zato sam odlučila da izvedem baš pesmu 'Molitva' naše evrovizijske pobednice Marije Šerifović - rekla je Bojana.

S obzirom na to da je imala zahtevne pripreme za dečiju Evroviziju, Bojana je dodatno morala da se potrudi da bi spremila i nastup za treći krug u "Pinkovim zvezdicama".

S obzirom na to da sam išla na dečiju Evroviziju, nisam baš imala mnogo vremena da se spremim za nastup. Preslušavala sam pesmu u avionu, gledala Marijin nastup i skidala pokrete. Noću sam u hotelu vežbala nakon proba za dečiju Evroviziju. Nije teško uskladiti i glas i koreografiju kad imate vremena da se spremite. Ja nisam imala vremena, ali ipak sam sve postigla - objasnila je Bojana.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ona je sve kritike žirija prihvatila kao dobronamerne i potrudila se da njihove savete primeni na večerašnji nastup.

Zadovoljna sam komentarima žirija, sve što su rekli, bili su u pravu. Svaki njihov komentar mi je pomogao da budem još bolja. Potrudila sam se da primenim svaki njihov savet - rekla je Bojana i dodala da nije očekivala da će žiri biti ovako strog:
Nisam očekivala da će biti ovako strogi, navikla sam da budu malo blaži, ali svejedno, to je super za nas jer nam je to dodatni motiv da budemo još bolji.

Da li je Bojana uspela da prenese na pravi način evrovizijski nastup Marije Šerifović, saznaćete u novoj epizodi vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Pored nje u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Toma Milovanović, Valentina Mec, Amna Alajbegović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Ema Simonović.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti