separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

RETKO GOVORI O PRIVATNOM ŽIVOTU! Nina Janković u emisiji BILJANA ZA VAS iskreno o majčinstvu i povratku u pozorište šest meseci nakon porođaja!


Popularna glumica govorila je o karijeri, ali i o privatnom životu.


Emisija "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović, i ove nedelje od 18:50 na kanalu Pink 2 donosi mnogo zanimljivih priloga.

Biljana je razgovarala sa jednom od najpopularnijih glumica mlađe generacije, Ninom Janković, koja je pre pola godina dobila sina Vukašina. Ona je od 2014. godine u skladnom braku sa Matejom Dičićem, a iako ne eksponira svoj provatni život, u emisiji "Biljana za vas" govorila je o majčinstvu, ali i povratku u pozorište posle porodiljskog odsustva.

Prošlo je samo šest meseci od porođaja, moja beba sada ima šest meseci i teško mi je da se odvojim od nje, ali opet, nedostajalo mi je pozorište. Zato se ne vraćam u sve predstave, već samo u dve za početak - rekla je Nina između ostalog.

Autor: RTV Pink

Muzičar i multiinstrumentalista Slobodan Trkulja pričaće o svetskoj karijeri, dok će vizuelni umetnik Vuk Vidor otkriti detalje saradnje sa čuvenom grupom "EKV".

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Biljana će vas upoznati i sa mladom dizajnerkom Adrijanom Drinčić, suprugom fudbalera Nikole Drinčića, koja je radila kostima za najnoviji spot Nataše Bekvalac za pesmu "Mala plava".

Autor: RTV Pink

Posetili smo seksi šop kako bismo saznali sve o novoj zanimaciji za dame - igrački koja vibrira zavisno od stepena uzbuđenja dok čitate roman.

Saznaćete i kako da napravite domaću vegan zimnicu bez soli i konzervansa, ali i ko je jedini muški vaspitač u Beogradu.

Očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite novu epizodu emisije "Biljana za vas" u nedelju 4. novembra od 18:50 samo na kanalu Pink 2!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti