separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

PREMIJERA numere iz filma ZASPANKA ZA VOJNIKE u emisiji ŽIKINA ŠARENICA, u nedelju od 08.30 na TV Pink


Ekipa filma "Zaspanka za vojnike" pred premijerno prikazivanje zakazano za 1. novembar u Sava Centru.


Poslednjeg dana sedmice, i poslednjeg dana Sajma knjiga u Beogradu, u "Žikinoj šarenici", u nedelju od 08.30 na TV Pink, biće reči o aktuelnim izdanjima i piscima, priloga zabeleženih pod kupolama i sumiranja utisaka, ali će Žika Nikolić deo emisije posvetiti i sedmoj umetnosti. 

Povod je premijera filma “Zaspanka za vojnike”, zakazana za 1. novembra u Sava centru, u okviru svečanosti povodom obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata. 

Autor: Promo

Gosti u studiju će biti Predrag Gaga Antonijević, reditelj, Marko Gvero i Nenad Okanović, glumci i Aleksandra Kovač, autorka muzike. Videćemo i spot za pesmu “Najduža noć", koju je Aleksandra komponovala za film.

U emisiji upoznajemo i aktuelnu miss turizma i slušamo planove Marije Labović, direktorke Turističke organizacije Srbije, saznajemo od Suzane Perović kako protiče Beogradska nedelja mode, a od Milice Janketić šta nas očekuje od 31. oktobra na Danima Danila Lazovića u Priboju. Muzički gosti su Ivan Gavrilović, Ivana Jordan i Blanka Došen.

Neka ništa ne menja vašu dobru naviku – i ovog vikenda od 08.30 budite uz TV Pink i emisiju “Žikina šarenica”.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti