AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" sa Deom i Sarapom gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa Vladom Radulovićem, vojnim analitičarom, Markom Matićem, glavnim urednikom Medijske mreže "Antidot" i Sašom Adamovićem, istoričarom.

- Hirurzi VMA pre nekoliko dana izveli su pravi podvig kada su Aleksandri Jevtić iz Trstenika uklonili ogroman sarkom prečnika 80 centimatara koji je bio težak neverovatnih 25 kilograma. Ovu tešku operaciju veoma retkog malignog tumora odbili su stručnjaci u Beču, Frankfurtu i Bolonji, dok je u Srbiji, uz pomoć 14 lekara sa VMA, ona uspešno izvedena za samo nekoliko sati. Ovi lekari su naši gosti.

- Gde se danas nalaze originali iz kolekcije Eriha Šlomovića, čuvenog jugoslovenskog kolekcionara umetnina, a u kojim muzejima vise falsifikati? Koliko tih falsifikata je napravljeno u Pančevu i ko su njihovi autori, samo su neka od pitanja za naše današnje goste Nikolu Kusovca, istoričara umetnosti i Leona Pogelšeka, autora knjige "Tajna se zove Erih Šlomović" koja otkriva tajne o najvećoj kolekciji krivotvorenih slika posle II svetskog rata

Foto: TV Pink Printscreen

- Kolike bi posledice po bezbednost u regionu moglo da izazive formiranje tzv. vojske Kosova, tema je o kojoj razgovaramo sa prof. dr Dejanom Miletićem, predsednikom Centra za proučavanje globalizacije, Božidarom Delićem, genealom u penziji i Goranom Petronijevićem, advokatom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Najčitanija i najomiljenija srpska spisateljica 21. veka Ljiljana Habjanović Đurović predstaviće nam svoj novi roman So zemlji, koji govori o tome kako je Stojan Jovanović postao Sveti Vasilije čudotvorac.

- "Pod reflektorima" nam je glumica Zineida Dedakin sa kojom ćemo razgovarati o predstavi Ljuvbavne igrarije koja će večeras biti izvedena u Akademiji 28.

- Nakon četiri meseca Karavana, Žikina šarenica od sutra će svoje goste ponovo dočekivati svom studiju. A šta su sve pripremili za ovu sezonu otkriće nam voditelj ove emisije Žika Nikolić i njegova urednica Marijana Petrović.

- Ekskluzivni gost našeg programa biće jedan od najboljih svetskih di džejeva i producenata trans muzike, Đ Skazi, koji će sutra uveče održati koncert u Kolosu.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'