separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TO JE BILA SUDBINA! Žika otkrio kako je upoznao svoju suprugu: Popili smo kafu, postali prijatelji i danas nam je 30 godina braka!


Ljubav na prvi pogled.


Voditelj omiljene porodične emisije, "Žikine Šarenice", Žika Nikolić, večeras gostuje kod Rade Radenović. Ovom prilikom on je otkrio nešto što do sada niko nije znao.

Žika je istakao da mu je supruga najveća podrška u životu, ali i najveći kritičar. On je objasnio i kako su se oni upoznali, pre tačno tri decenije.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam došao na železničku stanicu da uhvatim tramvaj dvojku, a ona je promašila tramvaj i umesto na Kalemegdan, došla je na železničku stanicu. Spazio sam je tri puta na Kalemegdanu, u istom danu. Može da se nazove sudbinom, nama se posrećilo. Popili smo kaficu, postali prijatelji, i danas nam je punih 30 godina. Proslavili smo putovanjem, to je nešto što nas drži i što volimo. Italija je velika ljubav naša, Španija, Portugalija... Pričali smo da odemo do Irske, toplo je sad i na severu, da odemo i da potražimo leto - rekao je Nikolić.

Autor: TvPink Printscreen

On je istakao i da je popularnost stekao tek u poznim godinama, što je bilo pozitivno, jer, kako je rekao, da je isti uspeh doživeo kao jako mlad, možda danas ništa ne bi bilo isto.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti