AKTUELNO

Triler vestern “Red Hil” (2010) noćas od 01.00 na Pink 2

Prvi dugometražni igrani film Patrika Hjuza, za koji potpisuje i scenario i režiju – “Red Hil” (eng. Red Hill), na programu Pink 2 je noćas, jedan sat iza ponoći. Ovaj dobro ocenjen triler vestern snimljen je 2010. godine, a u glavnim ulogama su: Rajan Kvanten, Stiv Bizli, Tomi Luis, Kler Van Der Bum, Edi Baro i drugi.

Foto: Promo

Glavni junak priče je mladi Šejn Kuper, čovek od zakona koji želi miran život za sebe i svoju ženu Alis, sa kojom očekuje dete, pa prihvata posao policajca u malom gradu po imenu Red Hil, bez da ga je ikada posetio. Odmah pri dolasku shvata da ni njegov nadređeni, pa ni ostale kolege nemaju visoko mišljenje o njemu. Istovremeno, građani u Red Hilu deluju kao tiha grupa ljudi koja samo želi da bude ostavljena na miru.

Foto: Promo

Međutim, jedno bekstvo iz zatvora poremetiće mir u Red Hilu. Osuđeni višestruki ubica Đimi Konvej je na slobodi, a upravo ga je Kuper deset godina ranije smestio iza rešetaka. Pretpostavljajući da će doći da mu se osveti i strahujući za život, policajac odlazi iz Red Hila, prinuđen da preuzme zakon u svoje ruke.

Foto: Promo

Ne propustite triler vestern “Red Hil“ noćas u 01.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Red Hill (2010)

#Televizija Pink

'