AKTUELNO

Televizija Pink, zvanično je najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični rezultati agenicije Nilsen Audience Mensurment. Pink je ostvario značajnu prednost u određenim grupama gledalaca, gde se posebno ističe grupa gledalaca žene.

Dane vikenda svakako je obeležio naš serijski program. Serije „Ćerke“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“, tokom sva tri dana vikenda među deset najgledanijih emisija su u danu.

Foto: Promo

Lidersku poziciju i tokom vikenda učvrstio je naš informativni program, koji je zvanično najgledaniji svih komercijalnih emitera. „Nacionalni dnevnik“, „Popodnevni dnevnik“, ali i „Nacionalni dnevnik u 13“ kao i „Jutarnji dnevnik“ najgledanije su informativne emisije svih komercijalnih emitera tokom sva tri dana vikenda.

Foto: TvPink Printscreen

„Novo Jutro“ ubedljivo je najgledaniji Jutarnji program svih komercijalnih emitera, dok je preko 1.100.000 gledalaca u petak uveče pratilo prvo finale omiljenog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabavni program naše televizije beleži odlične rezulatate pa su u petak pored navedenih formata među najgledanijim emisijama u danu „Ekskluzivno“ i vaša omiljena emisija o poznatima „Premijera“.

U subotu pored našeg serijskog i informativnog programa, u samom vrhu gledanosti našla se specijalna emisija „Zadruga-Narod pita“ sa udelom u gledanosti preko 22% i neverovatnih 1.370.000 gledalaca. Autorska emisija Sanje Marinković najgledanija je zabavna emisija u subotu, dok ste u repriznim terminima ispratili „Paparazzo lov“ kao i „Intervju sa pobednicom Zadruge“.

Foto: TV Pink

Već tradicionalno, u nedelju je među najgledanijim formatima humoristička serija „Šifra Despot“ koja ulazi u vekiko finale prve sezone.

Autorska emisija Lava Pajkića „Kontravizija“ je među deset najgledanijih emisija u danu, dok je verna Pinkova publika u repriznom terminu ispatila emisiju „Zadruga-Narod pita“, kao i domaći film „Lude godine“.

Karavan Žikine Šarenice ove nedelje posetio je Kruševac, a pinkova publika uživo je pratila sva dešavanja iz ovog grada.

Foto: Tv Pink, Promo

Fantastične rezultate već iz nedelje u nedelju beleži i autorska emisija Ognjena Nestorovića, „Premijera Vikend Specijal“ koja je u danu iza nas sa preko 1.060.000 ubedljivo najgledanija zabavna emisija tokom sva tri dana vikenda!

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz vašu televiziju Pink.

#Gledanost

'