AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Prema zvaničnim rezultatima istraživnja gledanosti agencije Nilsen Audience Mensurment, 20 jun ostaje u znaku Televizije Pink koja je bila najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis.

Kako je u ukupnom broju gledalaca Pink bio uspešniji od svih ostalih emitera, drastična razlika ostvarena je u posebnim grupama gledalaca starosti 18-49 godina, kao i ženske populacije. Koliko je rezultat u ovim grupama gledalaca drastično bolji govori podatak da je rezultat drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno manji od gledanosti TV Pink.

Foto: e-stock Miloš Rafailović/e-stock Ivan Dobričić/Pink.rs/Kobra

Bez konkurencije , najgedanija emisija u danu sa vise od, do sada nezapamćenih, 2.100.000 gledalaca i udelom u gledanosti od 41% jeste finale najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga” .

Foto: TvPink Printscreen

Tokom trajanja finalne noći, od 21:00-02:00h, televizija Pink je bez konkurencije. Ovaj rezultat potvrđuje podatak da je tokom trajanja finalne noći, udeo u gledanosti i zbir gledalaca svih ostalih televizija, manji od Pinkovog auditorijuma, te da je sinoć gotovo svaki drugi gledalac odgledao bar deo finalne noći.

Kako je tokom jučerašnjeg dana uzbuđenje raslo, sva direktna uklučenja u rijaliti “Zadruga” kao i specijalna emisija “Zadruga-gledanje snimaka” u samom su vrhu gledanosti.

Pored Finalne noći, u samom vrhu gledanosti našla se serija “Istanbulska nevesta”,kao i informativne emisije naše televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

“Nacionalni dnevnik”, “Popodnevni dnevnik” , kao i “Nacionalni dnevnik u 13h” najgledanije su infotmativne emisije svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

20. jun ste završili uz nas, a jutro počeli sa Deom i Sarapom u „Novom jutru“ koje je i u danu iza nas najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitara.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam na poverenju. Vaša TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'