AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Politika", Borkom Kašanskim, urednikom vesti u "Srpskom telegrafu" i Duškom Vukajlovićem, glavnim i odgvornim urednikom u dnevnom listu "Alo".

Da li starlete postaju novo oružje mafije? Kako se seks našao u službi kriminala?Ssta sve za podžemlje rade dame sumnjivog morala? Da li će borba protiv organizovanog kriminala,ove godine,prvi put ozbiljan udarac zadati i starletama? Ko čini danas VIP mafiju? O ovoj temi,ali i o seriji poslednjih zločina, jutros razgovaramo sa novinarima TV Pink Mladenom Mijatovićem i "Informera" Aleksandrom Crnomarkovićem i bivšim obaveštajcem Službe državne bezbednosti Božidarom Spasićem.

U Srbiji od depresije pati između 250.000 i 400.000 ljudi, a kako da prepoznamo prve znake ove bolesti, zašto su ljudi koji pate od depresije skloni samoubistvu, kako ih od tog čina odgovoriti i kako se depresija leči, tema je o kojoj danas razgovaramo sa psihijatrom dr Aleksandrom Buberom, Ivanom Mekvejn iz pregovaračkog tima MUP-a i Renatom Grbićem, alasom koji je spasio brojne živote ispod Pančevačkog mosta.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koji će biti prvi potez novog gradonačelnika Beograda,a šta je poručio svojim pacijentima?Kome se ne sviđa prvi čovek Beograda,a od koga je dobio prvi poklon?Zašto onaj ko gubi,večito se ljuti? Kako Beograd postaje veći od svakog pojedinca i zbog čega je Skupština grada,u jednom danu,ostala bez šest odbornika?O ovim pitanjima jutros govore novi gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika i gradski menadžer Goran Vesić.

Kako će izgledati ovogodišnja beogradska Sportska bajka u Vrtu dobre nade, kako se edukuju sportisti, a kako deca i roditelji i šta povezuje karate i vaterpolo, čućemo od najtrofejnijeg srpskog trenera, selektora vaterpolo reprezentacije Srbije i stratega crveno-belih Dejana Savića.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Miloša Vlalukina sa kojim ćemo razgovarati o čuvenoj predstavi pozorišta Boško Buha, predstavi "Gospođa ministarka", koja će 18. juna biti izvedena u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo pevačicu pevačicu Saru Jo koja će nam predstaviti njen novi singl koji nosi naziv "Lava".

#Novo jutro

'