AKTUELNO

Lav Pajkić u emisiji "Kontravizija" ugostito je svoju majku, književnicu Isidoru Bjelicu koja je gledaocima Televizije Pink večeras pokazala njegove kompromitujuće fotografije.

- Ti ovde stalno prozivaš ljude, sada ja moram da otkrijem tamne stvari iz tvoje prošlosti – kazala je Isidora Bjelica, koja je u emisju donela Lavove fotografije iz detinjstva.

Foto: RTV Pink

- Ovo je dokaz kako si rano počeo da radiš za stranu stranu obaveštajnu slubu, a ovo da si kao mali obožavao vojsku...- kazala je Bjelica.

Foto: RTV Pink

Na Lavov komentar da je ovim potezom samo dala materijal onima koji ga već napadaju na Tviteru, on je rekla: "Kako Vučić trpi napade, moraš i ti. To je demokratija"

Foto: RTV Pink

- Ovo je dokaz da si se kao mali već spremao da hakerišeš i montiraš. Ovde je spremana kontravizija i mučki planovi da se napadnu politički neprijatelji – kazala je Bjelica za fotografiju na kojoj Lav sedi za računarom.

Foto: RTV Pink

- A ovo je dokaz da si već kao mali sarađivao sa šeicima, to je vezano za Beograd na vodi! Evo crno na belo! – kazala je ona za njihovu zajedničku fotografiju sa letovanja. Bjelica se osvrnula i na političku scenu u Srbiji, ukazavši da je 25 godina kritikovala vlast, hohštaplere koji su bili na vlasti, predsednike...ali da ne spada u osobe koje kritikuju radi kritike.

- Kada smo dočekali da ova vlast nešto uradi dobro mora i da se pohvali. Bilo bi glupo da govorim o ciframa i da kežm da je BDP skočio na 4,2 odsto, da je 18 odsto više turista, da je otvoreno više od 10.000 radih mesta...- kazala je Bjelica, koja navodi da je tokom tamnih dosovskih vremena sanjala da će doći do promene.

Foto: RTV Pink

- Ako posle 25 godina ja najzad hvalim nekog predsednika, onsa sam ja ta koja je naterala Nadeždu Petrović da uradi Vučiću portret, a nije je on zvao – istakla je ona i priznala da se prepadne kada gleda ankete emsije "Kontravizija“.

Bjelica je otkrila i detalje svoje nove knjige „Zbog njih sam volela Beograd“ i uz osmeh dodala da je naziv njige malo podseća na jedan od izbornih slogana.

- Ljudi govore za mene da sam sedvičar i bot, ali ti si me prevazišla – zaključio je Lav, a o čemu je sve Bjelica govorila u emisiji „Kontravizija“ pogledajte u videu:

#Isidora Bjelica

#Lav Pajkić

'