AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Nikolom Nedeljkovićem, urednikom crne hronike u "Večernjim novostima", Aleksandrom Crnomarkovićem, novinarom "Informera" i Mladenom Mijatovićem, novinarom TV Pink.

- Šta nagoveštavaju nove kamenice i napadi na Srbe na KiM? Zašto Kfor ne reaguje? Čije naloge Albanci izvršavaju? Ako Priština poziva na prekid dijaloga, šta Brisel kaže? Kako Edi Rama prizivajući vuka, ponovo priziva Veliku Albaniju? Koliko su opasni potezi Prištine, a koliko jak potez Beograda? Kako izgleda najnovija pravna hajdučija Prištine i kako su sponzori tzv.nezavisnosti Kosova stvorili čudovište? O ovim pitanjima jutros razgovaramo sa marketinškim stručnjakom Nebojšom Krstićem, istoričarom Sašom Adamovićem, političkim analitičarom prof. Srđom Trifkovićem i novinarom Zoranom Ostojićem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li razlika u godinama može da bude prepreka za pravu ljubav, zašto se na veze starijih muškaraca sa mlađim devojkama češće gleda sa odobravanjem nego na veze žena sa mlađim muškarcima i da li je mlađe zaista slađe, pitanja su za: novinarku Rušku Jakić, pevačicu i voditeljku Zoranu Pavić i psihijatra prof. dr Jovana Marića.

- Kakvi su razultati rada gradskih vlasti u Nišu, kako Nišlije dolaze do radnih mesta,koliko novih investicija stiže do tog grada, šta dalje sa niškim aerodromom i koliko turista zalazi u grad na Nišavi, pitamo jutros prvog čoveka Niša Darka Bulatovića.

- Koliko će boraca okupiti treći po redu kvalifikacioni Collision fightin league koji će u nedelju biti održan u Štark Areni, reći će nam Zoran Grozdanić K1 borac i Stefan Negucić MMA borac.

Foto: TV Pink Printscreen

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Nadu Blam sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Srpska lajka" koja će u nedelju biti izvedena u Narodnom pozorištu.

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra vodimo vas u 90-e. Sa nama će biti dr Iggy, Ivan Gavrilović, Baki B3 i Beba iz Beet street-a.

#Novo jutro

#najava

'