AKTUELNO

"Žikina šarenica" emistuje se uživo iz Kragujevca povodom 200 godina od kada je taj grad proglašen za prestonicu obnovljene Srbije.

I ove nedelje u emisiji "Žikina šarenica", autora i voditelja Živorada Žike Nikolića očekuje vas nešto potpuno drugačije, a dobra zabava je zagrantovana.

"Žikina šarenica" danas je na platou ispred kragujevačke gimnazije.

Popularnu emisiju svojim nastupom je upotpunila Jelena Tomašević Bosiljčić.

Jelena Tomašević je nastupila sa jednom Pinkovom zvezdicom. U pitanju je Pavle Vasiljević, najmlađi učesnik u prve sezone Pinkovih zvezdica.

Foto: RTV Pink

- Pavle je jedan od solista pevačke grupe "Smilje" iz Kragujevca iz koje je i Jelena potekla - rekla je Jelena Tomašević.

Karavan emisije "Žikina šarenica" juče je otpočeo svoje putovanje, a prva stanica je Kragujevac. Povod je veoma značajan jubilej - 200 godina od kada je Kragujevac proglašen za prestonicu obnovljene Srbije.

Jedna od dobitnica Đurđevdanske nagrade Katarina Milićević, koja je nagrađena za humanitarni rad, kaže da je to za nju velika čast.

- Tim koji je prošle godine organizoavo akciju za pomoć u lečenju Teodore Vranješević nagrđen je za humnitarni rad. Ipak, naša najveća nagrada je da je Teodora dobro. Iz Nemačke stižu vesti da će do leta doći u Srbiju, na jesen već krenuti u školu. Da će se iz Nemačke vratiti zdrava - rekla je Milićević.

Foto: RTV Pink

Kako je dodala, novac od nagrade biće iskorišćen za izgradnju inkluzivnog igrališta u Kragujevcu.

Žika Nikolić je prezadovoljan gledanošću emisije otkako se emituje na TV Pink, a posebno ga raduje nova, mlada ekipa koja radi na realizaciji "Žikine šarenice".

Foto: Pink.rs

Ne propustite "Žikinu šarenicu" koja će se uživo emitovati iz Kragujevca ovog vikenda od 8:30 časova samo na TV Pink!

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika!

#najava

#žikina šarenica

'