AKTUELNO

Kako će čovek sa Zapada spasiti vrednu nindža opremu drevnog Istoka

Mnogo je filmova o drevnim japanskim borilačkim veštinama snimljeno, a ovaj iz 2009, u režiji Ajsaka Florentina, jednostavno nazvan „Nindža“ (eng. Ninja), je večeras u 22.30 časova na Pink 2. U glavnoj ulozi je Britanac Skot Edkins, a tu su i Japanci Cujoši Ihara, Mika Hiđi, Togo Igava...

Priča počinje u Japanu, gde zapadnjak po imenu Kejsi studira borilačku veštinu nindžicu. Kako je mezimac učitelja, njemu je poverena vredna nindžina oprema – kostim i legendarno oružje. Međutim, jedan drugi učenik, Masazuka, smatra da on zaslužuje nindžinu opremu i jednog dana napada Kejsija. Zapadnjak uspeva da se odbrani ostavivši ožiljak Masazukiju, koji je zbog napada proteran iz grupe, pa se pridružuje kriminalnoj grupi “Prsten” i postaje ubica.

Foto: Promo

Učitelj potom daje još jedan zadatak Kejsiju – da vrednu opremu ponese u Ameriku kako je se Masazuka ne bi dočepao. Uz to, učitelj sa Kejsijem na put šalje i svoju ćerku Namiko. Ubrzo, Masazuka ubija učitelja i kreće za njima u pokušaju da preotme nindža opremu za koju smatra da mu pripada.

Foto: Promo

Ne propustite akciju “Nindža” večeras u 22.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Ninja (2009)

#Pink 2

#Televizija Pink

'